Cosul este gol

Catalog produse
Marci produse

Decoratiuni luminoase stalpi, traversari luminoase carosabil, iluminat festiv Craciun

Cod produs: traversari 2021

Marca: Recolight decor

 

 

Comanda instant - Decoratiuni luminoase stalpi, traversari luminoase carosabil, iluminat festiv Craciun

Email Telefon

Decoratiuni luminoase stalpi, traversari luminoase carosabil, iluminat festiv Craciun


Decoratiunile luminoase pentru stalpi desavarsesc decorurile stradale pentru iluminatul festiv de Craciun.
In fabrica noastra veti regasi o gama variata de decoratiuni luminoase pentru stalpi: inaltimi diferite, culori, forme si structuri diverse, toate fiind parte integranta a iluminatului festiv profesional.

O parte din decoratiunile luminoase pentru stalpi prezinta suport metalic pentru ancorare - inclus.
Pentru decoratiunile luminoase de Craciun ce prezinta dimensiune mica - suporturile metalice pentru ancorare pe stalp se pot realiza pe comanda personalizata.

In cele ce urmeaza va prezentam o parte din decorul profesional pentru stalpi - carosabil:

1) Decoratiune luminoasa pentru stalp, dimensiune mare: 1,5 m inaltime, suport metalic inclus:

Pentru gama completa de decoratiuni luminoase profesionale pentru stalpi, va rugam sa accesati catalogul online de iluminat festiv Craciun sau sa ne trimiteti solicitarea dumneavoastra pe contact@ghirlandegradina.ro.

Echipa specializata pe iluminat festiv profesional Craciun, proiecte personalizate pentru primarii, centre comerciale, mall-uri, hoteluri, pensiuni, case private

2) Va prezentam o sectiune din gama de decoratiuni luminoase pentru stalpi, dimensiune medie si mica: stelute luminoase de exterior, fulgi luminosi, reni, etc:

3) Decoratiuni luminoase pentru stalpi, dimensiune medie, modele premium 3D si 4D, figurine luminoase exterior Craciun: Mos Craciun luminos, fulgi luminosi, stelute luminoase, ingeri luminosi model gigant, reni zburatori, etc:Alaturi de decoratiunile luminoase pentru stalpi, recomandam traversarile luminoase pentru carosabil: traversari tip perdele luminoase cu turturi egali, inegali, traversari luminoase cu decoratiuni 2D inserate, traversari luminoase carosabil cu modele diverse.

O parte din traversarile luminoase pentru carosabil pot fi vizualizate in ceea ce urmeaza :

Traversarile luminoase pentru carosabil tip perdele luminoase cu turturi inegali si ghirlande luminoase profesionale * cu globuri colorate/opace/transparente* se incadreaza in orice peisaj de iarna si pot fin inglobate in orice decor de iluminat festiv, datorita pretului economic. 

Acest tip de traversari luminoase pot fi regasite in lungimi diferite, fiind astfel ideale iluminatului festiv pentru orice tip de alee sau strada principala.Stralucirea sarbatorilor Craciunului nu ar fi aceeasi fara bannere luminoase de exterior, realizate pe teme diferite, decoratiuni luminoase pentru decor carosabil Craciun care au devenit, mai ales in ultimii ani, aproape obligatorii in proiectele premium.
 
Acest tip de bannere luminoase de exterior pentru Craciun pot fi adaugate doar in zonele importante ale orasului decorat pentru iluminat festiv, sau pot fi incluse * la intervale de 5-20 m*, in decorul festiv al drumurilor centrale. Va prezentam o parte din modelele de bannere luminoase exterior:

Transportul se achita separat.

Livrarea se realizeaza pe toata suprafata Romaniei, cat si in Europa si America


Realizam: Iluminat festiv 2021-2022 pentru institutii publice, persoane juridice si persoane fizice.

Iluminat festiv complex: mentionam figurine luminoase gigant de exterior: cadouri luminoase de exterior, umbrele si clopotei, Mos Craciun, sanii, brazi luminosi de exterior, perdele luminoase cauciucate IP65 - diferite inaltimi, instalatii luminoase diferite, inclusiv sanii cu reni, cutii luminoase tip cadou ( pentru piete publice), traversari luminoase carosabil.

Acceptam plati primarii prin Sicap - Seap.

Pentru proiecte de iluminat festiv Craciun - Revelion, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon: 0745109123

Cataloagele corespunzatoare iluminatului festiv pot fi vizualizate online, urmarind urmatoarele link-uriAdaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Recolight Decor S.R.L, CIF: RO37345882, Reg.Com: J10/416/2017

ghirlandegradina.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.