Cosul este gol

Catalog produse
Marci produse

Iluminat festiv 2023-2024 pentru primarii, persoane juridice si persoane fizice. 

Iluminat festiv complex: mentionam perdele luminoase cauciucate IP65, speciale, de exterior, diferite inaltimi, instalatii luminoase diferite, inclusiv sanii cu reni, cutii luminoase tip cadou ( pentru piete publice), figurine luminoase gigant umbrele si clopotei, Mos Craciun etc.Prin urmare, iluminatul festiv oferit de fabrica noastra se refera si la perdele luminoase gigant exterior ( de 10 m cadere), figurine luminoase, plase luminoase arbusti, instaltii luminoase exterior copaci, produse compatibile cu amenajari in mall-uri sau primarii.De asemenea, iluminatul festiv cuprinde si decoratiuni luminoase realizate pe profil metalic: Paste si Craciun,  ( glob gigant cu ghirlande luminoase inserate, oua gigant 2 m, pui gigant 2 m).

O gama principala a iluminatului festiv este cea a Ghirlandelor Luminoase de Exterior: pentru primarii, teatre, instututii publice; ghirlande luminoase realizate pentru a rezista in conditii climatice extreme, pretabile pentru pozitionare deasupra carosabilului, la festivitati, ghirlande ornamentale de exterior, diverse modele, cu globuri colorate, opace sau transparente.
Lumina ghirlandelor - asociata iluminatului festiv - difera, in functiile de preferite: lumina calda (aurie) / lumina rece ( alba)

Ghirlandele Ornamentale, o parte foarte importanta a iluminatului festiv, vor da acel plus de stralucire localitatilor amenajate de primarii, atat in perioada sarbatorilor de iarna cat si vara. Rezistenta maxima iarna si vara, protectie contra ger, zapada, ploi sau temperaturi ridicate. 

Ghirlande luminoase de exterior reprezinta un element cheie in iluminatul festiv si se pot monta atat pe cladiri, case, pe suprafata contur sau acoperis dar se pot instala si pe terasa, in gradina, la evenimente, festivitati etc.

De asemenea, pentru iluminatul festiv recomandam si literele luminoase volumetrice ( orice litera sau cuvant pe comanda ):

Proiectam litere luminoase volumetrice, cuvinte luminoase volumetrice din PVC expandat pentru iluminat festiv ( utilizare la exterior ). Timpul de executie este de 10 zile lucratoare.

Exista mai multe modele de litere luminoase volumetrice asociate iluminatului festiv si putem alege orice cuvant sau litera ?

Da, va puteti alege orice tip de font dorit si aveti la dispozitie mai multe variante de lumini inserate.

Aceste produse special realizate pentru iluminatul festiv 2023-2024 nu sunt importate din China, asa cum sunt 99% din produsele existente pe piata in Romania la sectiunea iluminat Festiv. 

Decoratiuni luminoase de exterior, perfecte pentru iluminatul festiv asociat decorului primariilor, teatrelor, caselor private, restaurantelor, pentru decor Craciun al spatiilor diverse.Lucram cu primariile din toata tara pentru iluminatul festiv Craciun si Revelion 2023-2024.

Platile pentru iluminat festiv primarii - se realizeaza prin SICAP ( SEAP), cont trezorerie, ramburs, card, tranfer bancar.Foarte importante in realizarea unui decor festiv specific Iluminatului festiv de iarna 2021 sunt si Ghirlandele de Brad cu lumini inserate, lungime gigant: 5,5 m. Aceste produse sunt realizate pentru a fi utilizate atat la interior cat si la exterior, in mediul umed si intemperii.

Descriere Ghirlanda luminoasa brad artificial, lumina calda, de exterior/interior, pentru Craciun/Revelion ( utilizare la exterior):

  • Ghirlanda de brad este impresionanta atat din punct de vedere al luminozitatii cat si din punct de vedere al lungimii maxi.
  • Se pot realiza pe comanda Ghirlande luminoase de brad cu baterii/stecher
  • Decoratiune de Craciun speciala, ce nu trebuie sa lipseasca de la evenimentul organizat in aer liber, din primaria/casa/hotelul/ dumneavoastra.Produsele pentru iluminat festiv pot fi achizitionate de persoane fizice, juridice dar si de primarii, teatre, etc

Pentru cataloag diversificat iluminat festiv, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0745109123 sau pe email: contact@ghirlandegradina.ro

» Iluminat festiv 2019 Craciun Revelion

1 2 3 4
spacer
Website detinut de Recolight Decor S.R.L, CIF: RO37345882, Reg.Com: J10/416/2017

ghirlandegradina.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.