Cosul este gol

Catalog produse
Marci produse

Iluminat festiv,perdele și decoratiuni luminoase gigant Craciun,traversari luminoase carosabil

Cod produs: IluminatFSTV

Marca: GhirlandeGradina Recolight

 

Garantie: 2 ani

 

 Iluminat festiv,perdele și decoratiuni luminoase gigant Craciun,traversari luminoase carosabil
 Iluminat festiv,perdele și decoratiuni luminoase gigant Craciun,traversari luminoase carosabil
 Iluminat festiv,perdele și decoratiuni luminoase gigant Craciun,traversari luminoase carosabil
 Iluminat festiv,perdele și decoratiuni luminoase gigant Craciun,traversari luminoase carosabil
 Iluminat festiv,perdele și decoratiuni luminoase gigant Craciun,traversari luminoase carosabil
 Iluminat festiv,perdele și decoratiuni luminoase gigant Craciun,traversari luminoase carosabil
 Iluminat festiv,perdele și decoratiuni luminoase gigant Craciun,traversari luminoase carosabil
 Iluminat festiv,perdele și decoratiuni luminoase gigant Craciun,traversari luminoase carosabil
Comanda instant - Iluminat festiv,perdele și decoratiuni luminoase gigant Craciun,traversari luminoase carosabil

Email Telefon

Iluminat festiv,perdele și decoratiuni luminoase gigant Craciun,traversari luminoase carosabilIluminat festiv 2022-2023 pentru institutii publice, persoane juridice si persoane fizice.

Iluminat festiv complex: mentionam perdele luminoase cauciucate IP65, speciale, de exterior, diferite inaltimi, instalatii luminoase diferite, inclusiv sanii cu reni, cutii luminoase tip cadou ( pentru piete publice), figurine luminoase gigant umbrele si clopotei, Mos Craciun , porti sau tunele luminoase Craciun, etc.
Prin urmare, iluminatul festiv oferit de fabrica noastra se refera si la perdele luminoase gigant exterior ( de 10 m cadere), figurine luminoase, plase luminoase arbusti, instalatii luminoase exterior copaci, produse compatibile cu amenajari in mall-uri sau primarii.

Pentru realizarea unei atmosfere feerice in perioada de iarna, foarte importante sunt si figurinele luminoase gigant: tip Mos Craciun luminos, sanie luminoasa cu reni, reni luminosi giganti, umbrele luminoase si clopotei luminosi, Ingeri luminosi, stelute luminoase, inimioare, fulgi de nea etc.O parte din aceste decoratiuni luminoase pentru Craciun pot fi montate pe stalpi pentru a acompania iluminatul public iar cealalta parte poate fi amplasata in orice decor festiv pentru a desavarsi cadrul special festiv.

Iluminatul festiv pentru decorul centrelor comerciale, este de asemenea, un punct important in pastrarea atmosferei festive pentru Craciun

De asemenea, iluminatul festiv cuprinde si decoratiuni luminoase realizate pe profil metalic sau decoratiuni luminoase acrilice: Paste si Craciun, ( glob gigant cu ghirlande luminoase inserate, oua gigant 2 m, pui gigant 2 m).Un segment nou al iluminatului festiv il reprezinta decoratiunile de sarbatori tip plansete decor - figurine sau scene tematice pentru Craciun - Revelion, decoratiuni de exterior cu detalii deosebite, pictate manual de echipa de artisti profesori/iluminate special.

Din aceasta categorie a iluminatului festiv, amintim: Scena completa cu Nasterea Mantuitorului, Mama Craciun si Mos Craciun, Casa de turta dulce, Soldateii Austrieci si multe alte decoratiuni.

Sirurile luminoase cu flash impodobesc cu siguranta orice decor de iluminat festiv si sunt destinate realizarii unor decoruri specifice Craciunului, in special prin impodobirea brazilor si a copacilor. De asemenea, cu ajutorul lor se pot realiza cupole luminoase.Ingerii luminosi devin adevarate opere de arta cand sunt realizati pe sistem RGB si pot decora cu succes piete, targurile de Craciun si aproape orice aranjament pentru Craciun - Revelion. Astfel, ingerii luminosi isi pot schimba culoarea in functie de preferinte ( prin telecomanda ) sau pot defini o singura culoare in aranjamentul de iluminat festiv.
Ingerii luminosi prezinta dimensiuni impresionante si rivalizeaza cu orice decor impresionant al iluminatului festiv.O gama principala a iluminatului festiv este cea a Ghirlandelor Luminoase de Exterior: pentru primarii, teatre, instututii publice; ghirlande luminoase realizate pentru a rezista in conditii climatice extreme, pretabile pentru pozitionare deasupra carosabilului, la festivitati, ghirlande ornamentale de exterior, diverse modele, cu globuri colorate, opace sau transparente


Lumina ghirlandelor - asociata iluminatului festiv - difera, in functiile de preferite: lumina calda (aurie) / lumina rece ( alba)

Ghirlandele Ornamentale, o parte foarte importanta a iluminatului festiv, vor da acel plus de stralucire localitatilor amenajate de primarii, atat in perioada sarbatorilor de iarna cat si vara. Rezistenta maxima iarna si vara, protectie contra ger, zapada, ploi sau temperaturi ridicate.Ghirlande luminoase de exterior reprezinta un element cheie in iluminatul festiv si se pot monta atat pe cladiri, case, pe suprafata contur sau acoperis dar se pot instala si pe terasa, in gradina, la evenimente, festivitati etc.

De asemenea, pentru iluminatul festiv recomandam si literele luminoase volumetrice ( orice litera sau cuvant pe comanda ):

Proiectam litere luminoase volumetrice, cuvinte luminoase volumetrice din PVC expandat pentru iluminat festiv ( utilizare la exterior ). Timpul de executie este de 10 zile lucratoare.Exista mai multe modele de litere luminoase volumetrice asociate iluminatului festiv si putem alege orice cuvant sau litera ?

Da, va puteti alege orice tip de font dorit si aveti la dispozitie mai multe variante de lumini inserate.

Traversarile luminoase tip perdele luminoase pentru carosabil intregesc intregul ansamblu si, cu siguranta, acopera intregul oras in lumini festive. Aceste perdele luminoase speciale pentru carosabil sunt de mai multe tipuri si lungimi, inclusiv Bannere luminoase cu La Multi Ani, traversari luminoase cu inaltime de 1 m sau cu adaos de ghirlande luminoase.Traversarile luminoase pentru carosabil reprezinta, cu siguranta, unul dintre punctele cheie ale iluminatului festiv intr-o localitate, invaluind si cerul in mii de lumini.Bannerele luminoase pentru carosabil, in special cele cu La multi ani, acompaniaza iluminatul festiv pentru Craciun.
In punctele cheie, pot fi montate banerele luminoase carosabil cu modele speciale: avand insertie de stele luminoase, comete luminoase, globuri luminoase, etc.

Aceste decoratiuni luminoase de exterior sunt perfecte pentru iluminatul festiv asociat decorului primariilor, teatrelor, caselor private, restaurantelor, pentru decor Craciun al spatiilor diverse.Lucram cu primariile din toata tara pentru iluminatul festiv Craciun si Revelion 2022-2023.

Platile pentru iluminat festiv primarii - se realizeaza prin SICAP ( SEAP), cont trezorerie, ramburs, card, tranfer bancar.Foarte importante in realizarea unui decor festiv specific Iluminatului festiv de iarna 2022 sunt si Ghirlandele de Brad cu lumini inserate, lungime gigant: 5,5 m. Aceste produse sunt realizate pentru a fi utilizate atat la interior cat si la exterior, in mediul umed si intemperii.Descriere Ghirlanda luminoasa brad artifical, lumina calda, de exterior/interior, pentru Craciun/Revelion ( utilizare la exterior ):

Ghirlanda de brad este impresionanta atat din punct de vedere al luminozitatii cat si din punct de vedere al lungimii maxi.

Se pot realiza pe comanda Ghirlande luminoase de brad cu baterii/stecher.
Decoratiune de Craciun speciala, ce nu trebuie sa lipseasca de la evenimentul oraganizat in aer liber, din primaria/casa/hotelul dumneavoastra.Produsele pentru iluminat festiv pot fi achizitionate de persoane fizice, juridice dar si de primarii, teatre, etcTransportul se achita separat.

Livrarea se realizeaza pe toata suprafata Romaniei, cat si in Europa si America.

Realizam: Iluminat festiv 2022-2023 pentru institutii publice, persoane juridice si persoane fizice.

Iluminat festiv complex: mentionam figurine luminoase gigant de exterior: cadouri luminoase de exterior, umbrele si clopotei, Mos Craciun, sanii, brazi luminosi de exterior, perdele luminoase cauciucate IP65 - diferite inaltimi, instalatii luminoase diferite, inclusiv sanii cu reni, cutii luminoase tip cadou ( pentru piete publice), traversari luminoase carosabil.

Acceptam plati primarii prin Sicap - Seap.

Pentru proiecte de iluminat festiv Craciun - Revelion, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon: 0745109123

Cataloagele corespunzatoare iluminatului festiv pot fi vizualizate online, urmarind urmatoarele link-uri 


Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Recolight Decor S.R.L, CIF: RO37345882, Reg.Com: J10/416/2017

ghirlandegradina.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.